icon Recenzii „MagEz Digital Travel Kit” - Cel mai bun accesoriu digital portabil si de zi-cu-zi al anului 2021

Recenzii „MagEz Digital Travel Kit” - Cel mai bun accesoriu digital portabil si de zi-cu-zi al anului 2021
Înainte de lansarea oficială a kitului de călătorie digital MagEZ, le-am trimis câtorva prieteni și i-am rugat să ne spună ce cred.

Următoarele recenzii sunt de la Andrei și Maria, un liber profesionist și o entuziastă a tot ce ține de domeniul digital:

 

„Kit-ul digital de călătorie a devenit noul meu accesoriu portabil” - Andrei

 

Mă bucur că am șansa să experimentez kitul Dopp în versiune digitală de la PITAKA înainte de debut.
 

 Aspectul și materialul 

PITAKA prezintă ambalajul de tip sertar ca de obiceiKitul de călătorie digital MagEZ are un aspect clasic din fibră de carbon și se simte foarte neted la atingere. Fibra de carbon este un material ușor, foarte rezistent și oferă fabricatelor un aspect răcoros și elegant. Este un material utilizat pe scară largă în viața de zi cu zi, de la adidași la mașini performante.
 

Proiectare și manoperă
 

M-a impresionat calitatea produselor PITAKA atunci când am cumpărat pentru prima oară o husă aramidă pentru telefon în 2019. Husa se potrivește perfect cu iPhone-ului meu, deși sincer, pot spune că se potrivește prea „bine” - odată mi-a fost teamă că poate zgâria marginile atunci când am scos-o din husă, dar nu s-a întâmplat niciodată nimic.


Fără surprindere, măiestria kitului de călătorie digital MagEZ este peste așteptări. Din ceea ce știu, este chiar mai greu de prelucrat fibra de carbon decât fibra de aramidă. Kitul de călătorie are decupaje precise și este frumos lustruit. Îmi pot chiar imagina cât de strict este controlul calității la PITAKA.

Există trei module pentru un kit de călătorie digital MagEZ standard: capacul, modulul pentru instrumentele digitale și modulul protejat RFID pentru stocarea cipurilor sau a cărților de vizită.Unul dintre lucrurile pentru care este cunoscut PITAKA este sistemul său magnetic. Am ajuns să experimentez cât de excelentă este conectivitatea magnetică din acest kit digital. Fiecare modul conține un magnet mare, care funcționează ca axa centrală, și doi magneți mici.     

Când deschideți rapid un modul, acești magneți mici se vor asigura că se atașează în continuare la celelalte module. Puteți simți clar conectivitatea magnetică, dar nu trebuie să încercați din greu ca să deschideți sau ca să închideți kitul.
Coperta frontală are spațiu pentru a stoca un card, iar stratul de card poate stoca două cărți. Apăsați partea centrală sau interioară a cardului și împingeți-o ușor pentru a glisa înafară. Este atât de simplu de folosit.Dacă aveti nevoie să stocați mai mult de trei cărți de vizita sau carti de credit, puteți achiziționa straturi suplimentare pentru accesoriul d-voastra. Mai mult, puteți atașa chiar și manșonul MagEZ Card Sleeve la trusa de călătorie.

Modulul tehnic are sloturi pentru până la 10 elemente esențiale pentru încărcarea și stocarea datelor. Fiecare articol este poziționat cu atenție, nu prea slab pentru a cădea, nici prea strâns pentru a împiedica îndepărtarea unui articol. Instrumentul de evacuare a cartelei SIM este depus astfel încât să nu vă taie mâna. Puteți face cu ușurință diferența dintre acesta și dispozitivul din mini-cutia iPhone 12.Puteți utiliza instrumentul de evacuare pentru a scoate adaptorul cardului SD din lateral sau puteți apăsa incet butonul, iar adaptorul va fi evacuat.Cablul type C la type C are un sistem de blocare, astfel încât atunci când cablul se conectează cu adaptorul, puteți auzi un anume clic.

Una peste alta, puteți observa ce a urmărit PITAKA din acest kit de călătorie digital MagEZ: materiale distincte, calitate incredibilă și design unic. Atât de multe detalii prezente într-o cutie așa mică.


Ce poate să facă?
 

Am pus un card cu bandă în capacul frontal și, atunci când am nevoie, deschid cu capacul, glisez cardul pentru a încărca. Stratul central de carduri conține cele două carduri utilizate în mod obișnuit, iar modulul tehnic conține tot ce am nevoie pentru a-mi încărca electronic telefoanele cat si Kindle-ul asta în timp ce călătoresc.

Anterior, aș lua toate necesitățile de încărcare, inclusiv o bancă de alimentare și un adaptor de alimentare GaN.Acum, am nevoie doar de acest kit compact. Nu aveți nevoie de nici un alt cablu suplimentar, deși am luat altul, deoarece vreau să-mi încarc rapid Huawei-ul, iar cel din trusa de călătorie este puțin scurt pentru mine.


De fapt și de drept, pot folosi cablul din kitul de călătorie și orice adaptor pentru a obține o încărcare rapidă de 18W.Indiferent dacă este vorba de USB-A sau USB-C, ceea ce se află în kitul de călătorie este suficient pentru orice ocazie posibilă.


Nu voi detalia despre aceste scenarii comune, dar vreau să vă împărtășesc câteva care nu sunt atât de frecvente:

Îmi folosesc telefonul Huawei pentru a-mi încărca iPhone-ulActualizez software-ul Kindle-ului meu sau copiez cărți electronice de pe un dispozitiv pe altulCrearea unui cablu unic (de care nu este nevoie neapărat)


Kitul de călătorie digital MagEZ a devenit oficial echipamentul meu digital portabil în viața de zi cu zi.
 

„O surpriză plăcută din partea celor de la Pitaka”


În timp ce mă întorceam de la muncă și eram supărată din cauza suportului meu de telefon pentru mașină care imi dădea bătai de cap, am descoperit accidental magazinul Pitaka, din Cluj-Napoca. Pe strada Borhanciului este situat un showroom grandios, pe care nu il poți scăpa din privire.

Odată intrată în showroom, conceptul lor de produs m-a atras instantaneu.


Acum după 2 săptămâni de la achiziționarea primei huse Pitaka și a unui suport magnetic cu incărcare wireless, am ocazia să încerc un nou accesoriu PITAKA.

După cum știm cu toții, Apple a introdus noua versiune a MagSafe în urmă cu câteva luni și se pare că Apple va realiza un nou sistem bazat pe „magneți”. Din 2015, PITAKA dezvoltă un ecosistem magnetic care include produse fabricate din fibră de aramidă.

Odată ajuns kitul de călătorie digital MagEZ a fost o surpriză chiar plăcută.

Ambalajul are un aspect similar fibrei de carbon, iar sigla PITAKA din colțul din stânga jos al kitului Dopp este destul de vizibilă.În momentul în care am ținut trusa în mână, am fost uimit de cât de ușor poate să fie și nu m-am putut abține să mă întreb: chiar să fie atât de multe obiecte într-un portofel digital așa mic?


În timp ce deschideam modulul tehnic, am început să calculez numărul de combinații posibile:
 

Pot conecta cablul tip C la tipe C cu unul dintre cele trei adaptoare de la tip C la tip A, de la tip C la tip Lightining sau de la tip C la tip microUSB, astfel încât să îndeplinesc transferul de date și încărcarea tuturor electrocasnicelor mici 

Pot folosi instrumentul de ejecție pentru a comuta pe cartela SIM (astfel încât să nu mai fie nevoie să imi folosesc cercelul) 

Este posibil ca unitatea Flash USB Drive de 16GB să nu vi se pară mare de folos, însă este foarte utilă pentru transferul de date atunci când nu dispuneți de internet

Introduceți instrumentul de evacuare în orificiul de pe panoul lateral și un slot pentru cardul de memorie SD se va deschide. Îmi pot introduce cardul TF GoPro în suportul cardului de memorie și apoi il pot insera în cititorul de carduri care este încorporat pentru a transfera date de pe cardul TF pe laptop 

Există doua locuri pentru stocarea unei cartele de rezervă tip Nano SIM și a unui card TF.


Straturile pentru cărți de vizită sau carduri bancare au în total 3 locuri libere atfel încât să ofere o gamă mai largă de utilizări 

Există peste zece combinații de utilizarări; cu toate acestea, greutatea totală a kitului de călătorie digital MagEZ este mai mică de 80 de grame. Este puțin mai mare decât un portofel standard de card de credit și mai gros decât iPhone-ul meu.

Cel mai important, este că este elegant și plăcut la atingere, în loc de a fi ca un metal rece.

Conform site-ului web https://www.accesorii-pitaka.ro/, trusa de călătorie este realizată din fibră de carbon premium.

Deși prinderea este diferită de cea din carcasa mea pentru telefon aramidă, ambele se simt minunat.

Colțurile fiecărui modul sunt rotunjite și lustruite, deci nu sunt ascuțite și nu vă vor tăia mâinile.

Conexiunea dintre adaptoare și aspectul său sunt excepționale.

Odată când aveți ocazia, vă sugerez să incercați acest kit de călătorie și sunt sigură că veți fi de acord cu mine.

 

 

 

 

 

  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!