Carcasele de protecție trebuie sa fie butucănoase ? Pitaka are răspunsul

Carcasele de protecție trebuie sa fie butucănoase ? Pitaka are răspunsul
Fără îndoiala , cei care utilizează o carcasa o fac pentru a-si proteja investiția. Însă protejarea telefonului nu este singurul scop al unei carcase . Ar putea fi un accesoriu de fashion, un portofel sau o modalitate prin care obții o aderentă mai buna . Partea delicata consta in faptul ca daca vrei mai multă protecție trebuie sa faci compromisuri in privința altor aspecte 
 

Carcasele minimaliste sau cele groase ?

Exista o multitudine de carcase pe piața pe care in marea lor majoritate le putem clasifica in doua tipuri : subțiri si groase , butucănoase chiar. 
De obicei carcasele subțiri sunt ușoare , elegante si mai potrivite pentru activitățile uzuale. 
La polul opus se situează carcasele groase. Unele dintre acestea îngreunează si îngroasa telefonul atât de mult încât devine dificil sa-l introduci si sa-l scoți din buzunar. Nu este nimic elegant la acestea însă sunt destinate sa-ți protejeze telefonul de șocuri extreme. 


Fiecare dintre aceste tipuri are avantajele si dezavantajele ei. Daca super protecția este prioritatea ta , atunci ar trebui sa alegi o carcasa butucănoase însă daca apreciezi aspectul vizual si elegant ar trebui ca opțiunea ta sa fie o carcasa subțire si minimalista. Trebuie sa alegi între protecție si stil. 

Oare este posibil sa le ai pe amândouă ? Exista foarte mulți utilizatori care-si doresc atât protecție cât si stil 
 

Este posibil sa ai ambele variante intr-o singura carcasa

Din fericire unele carcase protective arată mai bine decât altele si sunt mai subțiri. Pitaka MagEZ Pro este una dintre ele. La început Pitaka s-a concentrat pe fabricarea unor carcase cât mai subțiri si cât mai ușoare posibil. In urma solicitărilor clienților de a introduce in portofoliu si carcase cu o rezistența la șocuri mai mare păstrând in același timp un design minimalist , Pitaka a acceptat provocarea. 

Deci cum fabrici o carcasa minimalista si cu proprietăți îmbunătățite de absorbție a șocurilor ? Simplu, material si design 

Un material dur este mai bun ? Fibra de aramida este unul din cele mai rezistente materiale folosite la fabricarea carcaselor pentru telefon. Însă acest material nu absoarbe șocurile la fel de bine ca TPU ( poliuretan termo-plastic ) Materialele dure se folosesc in general la carcasele minimaliste in tip ce un material moale se folosește la carcasele groase cu un grad mai mare de protecție. Însă acest fapt nu înseamnă ca nu se pot folosi ambele materiale in procesul de fabricare al unei carcase. PITAKA a combinat cele doua materiale , fibra de aramida si TPU , asigurând protejarea telefonului de zgârieturi in timp ce TPU , pernele de aer asigura absorbția șocurilor in cazul in care carcasa este supusa unor șocuri. 

Fiecare colț al carcasei MagEZ Pro 2 are un bumper care prin cele 4 striații asigura absorbirea socului la care este supus telefonul. Aceste mici detalii conferă carcasei MagEZ o rezistența sporită la șocuri păstrând un design minimalist. Cu toate aceste straturi , plăcute metalice integrate , carcasa are doar 43 g si o grosime de doar 2 mm. In comparație cu alte carcase protective, MagEZ Pro 2 reușește sa mențină un design relativ minimalist. 

In procesul de dezvoltare a variantei MagEZ Pro 2 , echipa Pitaka a ales un design mai minimalist cu aceleași proprietăți de rezistența la șoc. Deși majoritatea carcaselor protective , incluzând prima generație MagEZ Pro , folosesc un design rotunjit la colturi, Pitaka a decis sa folosească un design in unghi ceea ce conferă un aspect mai minimalist. Designul la interior asigura o susținere ferma a telefonului astfel încât acesta este foarte bine protejat la impact. O alta diferența majora este adăugarea magneților MagSafe. Pentru a îmbunătăți experiența de încărcare si susținere a telefonului, echipa Pitaka a integrat magneti MagSafe pe lângă plăcuțele metalice. Astfel carcasa MagEZ Pro 2 funcționează ca o carcasa Apple cu MagSafe oferind însă o protecție mai buna reușind astfel sa fie perfect compatibila atât cu accesoriile MagSafe de la Apple cât si cu accesoriile magnetice MagEZ Pitaka. Carcasa MagEZ Pro 2 a fost testata la șocuri după standardele militare
 MIL-STD 810G 516.6)
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!