Adevărul gol-goluț – Are nevoie iPad-ul tău de o husă/carcasă de protecție?

Adevărul gol-goluț – Are nevoie iPad-ul tău de o husă/carcasă de protecție?

Probabil că ați fost încântat/ă atunci când a sosit pentru prima oară iPad-ul dvs.; o culoare nouă și proaspătă, extrem de ușor, elegant – ați știut din prima că a meritat banii.

Desigur, doriți să-l păstrăți cât mai imaculat stând cu frica zilei în care va primi prima lui zgârietură sau căzătură.


Nu sunteți singura persoană care a perceput-o astfel.

În timp ce iPad-ul d-voastră poate nu o să fie la fel de utilizat înafara locuinței precum telefonul, o singură căzătură ar putea lăsa din start prima sa zgârietură semnificativă de pe spatele imaculat al iPad-ului tău.

Deci, este necesar să investim într-o carcasă care să ofere o anumită protecție?


Este un ipad suficient de durabil?


iPad, iPad mini și iPad Pro au  spatele din aluminiu.

De la smartphone-uri la ambalaje alimentare și biciclete, producătorii folosesc aluminiu, având în vedere raportul său foarte bun privind rezistență-greutate. Este puternic-rezistent, ușor și rezistent la coroziune, deși totuși nu are rezistență la zgârieturi. Comparativ cu alte materiale, cum ar fi titanul și oțelul inoxidabil, aluminiul este cel mai moale/ ușor. Acesta rămâne materialul principal în producția de carcaselor și a calculatoare.Dacă glisați iPad-ul peste o masă sau îl puneți în geantă, este posibil să ajungeți să aveți o zgârietură lungă și inofensivă pe stratul de protecție. „Vinovatul” ar putea fi o mică particula de praf sau un breloc care se mișcă atunci când sunteți în deplasare. Uneori pur și simplu nu poți să știi când, unde și cum s-a zgâriat tableta.


Deoarece iPad-ul nu este la fel de ușor de strâns în mână ca un iPhone și nici la fel de semnificativ în greutate pentru a rămâne nemișcat, în cazul unui MacBook, acesta ar putea avea daune fatale în cazul unui eveniment nedorit.

Deși iPad-ul nu este foarte durabil, nu înseamnă că este necesară o carcasă. Cu toate acestea chiar și o carcasă nu face un iPad 100% rezistent la zgârieturi, este posibil să doriți să investiți într-o carcasă dacă sunteți o persoană mai neîndemânatică sau știți că alți utilizatori ai tabletei ar putea oricând să il scape din greșeală.
 

Cine are nevoie de o carcasă pentru iPad?

 

Toată lumea are nevoi diferite, însă pentru a vă ajuta să decideți dacă o carcasă de protecție este potrivită pentru dvs., iată câteva reguli generale pe care le puteți urma:
În primul rând, depinde de locul în care utilizați de obicei iPad-ul și de scopul acestuia. Dacă iPad-ul este instrumentul copilului tău pentru a se juca și a studia, probabil că este necesară o carcasă pentru iPad. Căzăturile, loviturile și bătăile între frați reprezintă riscuri standard în preajma copiilor, iar iPad-ul nu vor insemna mai mult decât celelalte jucării ale lor.


În mod similar, dacă lucrați pe un șantier, o carcasă de protecție este esențială.

În al doilea rând, cât de mult îți pasă de uzura iPad-ului tău? Unii consideră că, atâta timp cât dispozitivul funcționează, o pată slabă nu este o problemă mare, în timp ce altora le place să păstreze totul imaculat.

În al treilea rând, cât timp intenționați să păstrați tableta Apple? În medie, un iPad este bun timp de aproximativ patru ani. Să presupunem că intenționați să-l păstrați cât mai mult timp sau chiar să-l vindeți odată cu ieșirea iPad-ului de nouă generație. În acest caz, ar fi bine să puneți un strat suplimentar de protecție pe el.

 

Ce fel de carcasă pentru iPad ar trebui să alegeți?


Există diverse huse disponibile pentru iPad, în funcție de dimensiunea și modelul pe care îl dețineți. Carcasele mai groase oferă de obicei mai multă protecție, în timp ce carcasele mai subțiri tind să fie mai ușor de transportat. În cele din urmă, alegerea unei huse va depinde probabil de modul în care veți utiliza iPad-ul.Indiferent de carcasa pe care o alegeți, asigurați-vă că acesta nu vă face iPad-ul mai puțin confortabil de utilizat. Nu are rost să folosiți o carcasă dacă nici măcar nu vă puteți folosi iPad-ul așa cum vă doriți. Nu faceți compromisuri - există întotdeauna ceva acolo care vă vor satisface toate sau cel puțin majoritatea nevoilor d-voastră.


O carcasă care obține cele mai bune rezultate privind un iPad sau chiar adaugă funcții noi ar trebui să fie un lucru de notat pe lista dvs. De exemplu, Apple Smart Cover poate funcționa ca un suport/stand, protejează partea din față și cea din spate a iPad-ului, economisind în același timp bateria cu funcția de veghe / somn.Apple are câteva accesorii utile de oferit, deși nu sunt multe atunci când vine vorba de tastatura magică pentru iPad Pro 2018 și 2020 și iPad Air 2020.

 

Husa Pitaka este compatibilă cu tastatură magică Apple pentru iPad Pro 2018 și 2020 și iPad Air 2020


Tastatura Magic Apple permite unui iPad Pro sau iPad Air să funcționeze ca un computer. Protejează tableta într-o anumită măsură, dar este tot necesară o carcasă, așa cum sa discutat în acest articol. Este mult mai dificil să alegeți o carcasă pentru iPad Pro 2018 și 2020 și iPad Air 4 decât pentru modelele mai vechi, deoarece veți dori o carcasă compatibilă și cu tastatura Magic de la Apple.Magic Keyboard Apple - are aproximativ aceeași greutate ca iPad Pro de 12,9 inch.

Există momente când poate nu doriți să luați tastatura magică cu dvs. și să utilizați doar iPad Pro sau iPad Air ca o simplă tabletă. Când doriți să o transformați într-un dispozitiv de tip computer, atunci trebuie să atașați tableta la tastatura magică. De aceea, o carcasă care să funcționeaze și cu tastatura magică este esențială; în caz contrar, va trebui să scoateți încontinuu carcasă și să o atașați din nou.

Există foarte puține huse compatibile cu Magic Keyboard, deoarece necesită o tehnică de fabricare mult mai complexă. Din fericire, PITAKA are această carcasa care este 100% compatibilă cu tastatură Magic pentru iPad Air 2020 și iPad Pro 2018/2020. Fabricată din fibră de aramidă, husa MagEZ oferă o funcționalitate perfectă între iPad și tastatura Apple Magic. Subțire și ușoară, cu magneți încorporați și benzi metalice pentru accesorii, se poate atașa magnetic la tastatura Magic și tastatura Folio.

Video : MagEz Case pentru iPad - Pitaka


Odată atașat, vă puteți folosi iPad-ul vostru cu tastatura Magic de la Apple ca și cum nu ați simți prezența unei carcase de iPad. Tastatura poate să încarce în continuare iPad-ul dvs. prin portul USB-C, iar iPad-ul dvs. poate să încarce Apple Pencil de asemenea. Mai mult decât atât, există un clipper pentru carduri de credit, care securizează Apple Pencil vostru și vă permite să accesați cărți de credit și de vizită, adăugând funcționalități suplimentare.

Dacă utilizați iPad Pro / Air având de asemenea tastatura Magic de la Apple, atunci husele PITAKA MagEZ se vor potrivi perfect cu dispozitivele d-voastră.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!